Geef jezelf de ruimte om jezelf te zijn, er zijn al zoveel anderen

Inrichting

Een variëteit aan opstellingen, foyer, Crea Clouds en flexwanden


D-E-R-U-I-M-T-E kan, afhankelijk van de aard van de bijeenkomst, op veel verschillende manieren met verschillende attributen worden ingericht. U kunt kiezen uit verschillende opstellingen van de tafels en stoelen. Daarnaast beschikken wij over een aantal leuke inrichtingselementen waardoor u tijdens uw bijeenkomst een leuke verrassing in kunt voegen.

Cabaretopstelling
Cabaretopstelling
Max. 40 personen
Presentatieopstelling
Presentatieopstelling
Max. 50 personen
Cursusopstelling
Cursusopstelling
Max. 25 personen
Vergaderopstelling
Vergaderopstelling
Max. 20 personen

'Op het Zwart' is onze foyer, deze is geschikt voor maximaal 30 personen. Zie de foto's hieronder:
Foyer
Foyer
Foyer
Foyer

Crea Clouds

Crea Clouds - binnenzijde met stoelen
"Nieuwe ideeën bedenken moet je doen met zo min mogelijk omgevingsfactoren die je op een idee kunnen brengen..." Dit is het adagium waarop de ontwikkeling van de Crea Clouds is gebaseerd. Want wanneer er beïnvloedende factoren zijn, word je vanzelf in een richting gedwongen, waardoor nieuwe ideeën minder oorspronkelijk en verrassend zullen zijn. De Crea Clouds zijn dan ook opblaasbare ruimtes waarin je geen uitzicht hebt naar buiten, geen storende hoeken of kleuren. Je bent volledig aangewezen op elkaar! Tot ieders verbazing stimuleren de Crea Clouds de creativiteit van de deelnemers enorm. Maak een afspraak om het effect van de Crea Clouds zelf te komen ervaren!

Een Crea Cloud is geschikt voor max. 8 personen. Er zijn 3 Crea Clouds, voor in totaal 24 personen.

Flexwanden

Flexwanden - snel de ruimte verdelen
Soms wil je op een andere manier en vooral SNEL break-out ruimtes creëren voor uw gezelschap. Dan zijn onze flexwanden de ultieme oplossing. In een paar seconden zet u een wand op van 1,80 m hoog en maximaal 7 meter lengte om een passende ruimte te maken. In elke vorm die u wenst! Maak een afspraak om alle mogelijkheden voor het plaatsen van flexwanden in de vergaderruimte eens door te spreken.
Website door Amphebia Internet Solutions